Jucătorii din România se pot delecta cu poker ca la aparate pe platformele de pe net sau în sălile de jocuri cu mașinuțe de păcănele. Deosebirea dintre cele două opțiuni este dată de faptul că în primele poți juca poker gratis, în timp ce în celelalte va trebui să joci pe monede reale.

Există o multitudine de versiuni de poker online, dar American Poker 2 este printre favoritele jucătorilor de pretutindeni. Cazinourile din România le pun la dispoziție membrilor săi felurite variații de jocuri ca la aparate poker, astfel încât aceștia să își poate “face mâna” pentru rundele de poker din turneele online.

De altfel, https://www.jocuricalaaparate.biz/jocuri-slot/jocuri-de-noroc/american-poker-2-16/ este considerat a fi unul dintre jocurile formatoare în materie de poker pe net. Desigur, nu trebuie uitat faptul că, spre deosebire de poker-ul real, în cazul acestui joc, intervin anumite elemente, așa cum este Jokerul, care îi conferă jucătorului extra șanse de câștig.

Cum se joacă

Conceput ca o combinație între varianta de bază din poker și un joc de păcănele, Poker American 2 este genul de combinație vizuală și câștiguri care se încadrează în categoria jocuri de noroc relaxante. Practic, se discuta despre combinații simple care îi oferă jucătorului un câștig:

 • Pereche – orice combinată a câte două cărți echivalente (Ași, Valeți, Dame sau Popi);
 • Perechi – orice combinație de patru cărți echivalente (două luate câte două);
 • Straight și Flush Straight (Chintă la culoare) – opțiuni de cărți ordonate după ordine și culoare (în cazul chintei la culoare);
 • 3, 4 sau 5 cărți de același fel – diferența de câștiguri este dată de numărul lor;
 • Full House – combinație de trei cărți identice cu alte două cărți identice;
 • Chinta Roială – combinația absolută, în formula 10, Valet, Damă, Popa și As.

Jokerul îndeplinește rolul de “carte bună la toate”, așa că te poți folosi de acest atu pentru a-ți crește șansele de câștig.

Cum să câștigi regulat

Pentru că poți încerca acest joc de poker ca la aparate gratis, ai la dispoziție două tipuri de strategii care îți vor permit obținerea de bani:

 • Strategia cu Joker
 • Strategia fără Joker

În funcție de prezența acestui element o să poți juca anumite mâini cu mai multe variante de câștig. Desigur, American Poker 2 este un joc care necesită o aprofundare temeinică înainte de a-l juca pe bani veritabili. Drept urmare trebuie să iei în calcul și anumite elemente, așa cum sunt cele legate de faptul că perechile cu valoare mică (mai mică decât Valeții) nu prea au șanse să între în combinații câștigătoare.

Experții în Poker American 2 evidențiază și faptul că nu este indicat să se joace cu varianta de Pariu Maxim. Acest lucru se datorează că jucătorul nu mai are niciun fel de control asupra jocului. Chiar dacă în cazul obținerii unei combinații câștigătoare, valoarea premiului va fi maximă, oportunitățile de a beneficia de o astfel de șansă sunt destul de mici.

Cel mai bun mod de a primi bonusuri

Precum în cazul oricărui joc pe net este foarte important să îți alegi o platformă generoasă la nivel de bonusuri și promoții care îți oferă șanse de recompensare. Orice cazinou legitim îți oferă posibilitatea de a obține niște bonificații din:

 • Bonus de bun venit – favorizează toți jucătorii care efectuează un prim depozit (poți primi chiar și rotiri gratis);
 • Bonus de reîncărcare – avantajos pentru cei joacă mult și își reîncarcă periodic contul;
 • Bonus high roller – pentru cei care mizează pe sume mari;
 • Bonus de recomandare – pentru cei care mizează pe suportul prietenilor.

Există și alte feluri de bonusuri, acestea aducând un plus celor care preferă să joace poker ca la aparate pe net cu bani reali. Așa că, dacă ești fan al acestui joc, atunci vei descoperi o mulțime de posibilități de a face rost de bani online pentru a te distra cât de mult îți place!