Din perspectiva unui copil de 10-12 ani dar cu abilitati de adult, acum, trecuti de prima tinerete, ne refugiem adesea intr-o lume nedescoperita inca pe vremurile indepartate ale copilariei noastre. Navigand cu mintea in cautarea adolescentilor ce am fost candva, ne regasim, chiar identificam, cu personajele care pe cat de ireale, pe atat de captivante din jocurile online, accesibile deja oricui are la dispozitie un pc, tableta sau telefon cu sistem de operare.

Fiecare am fost copii candva si eroii imaginari ne tineau loc de prieteni, frati, parteneri de joaca. Acum, la varsta maturitatii, ii putem materializa din creaturi galactice sau personaje ale clasicului Walt Disney, in interlocutorii virtuali si totodata coechipierii nostri in jocuri mai mult sau mai putin elaborate.

Atractia super-eroului din seriile de animatie ori de Jocuri cu Ben 10, consta in evolutia baietelului de 10 ani care din dorinta de a deveni erou, ajuta pe oricine avea nevoie, la adolescentul din Ben 10 Ultimate Alien si Ben 10 Omniverse. In seria din urma, abilitatile si supra-puterile dobandite de personaj, il transforma intr-o creatura ce are capacitatea de a lua diverse infatisari extraterestre, in masura de a se lupta cu fortele raului.

Ben 10 sau Benjamin Tennyson, eroul seriilor ce-i poarta numele, este ales din intregul univers, drept purtatorul Omnitrixului. Este acompaniat de diversi prieteni sau inamici, personaje fictive, creaturi supranaturale, malefice, indragite de copii si adolescenti.

Gwen, verisoara cunoscuta pt talentul ei ca gimnasta si luptatoare de arte martiale, vine in sprijinul lui Ben 10, ori de cate ori acesta are nevoie.

Kevin, un fost dusman al lui Benjamin, devenit prieten, este un hibrid cu abilitatea de a absorbi orice fel de materie.

Max Tennyson, bunicul lui Gwen si Benjamin, un instalator ce vaneaza extraterestri, se remarca a fi un deosebit atlet si luptator formidabil pt varsta lui.

Cred ca pt.cei familiarizati cu lumea cameleontica a baietelului cu zeci de infatisari, nu mai este necesara nici un fel de prezentare a monstrilor spatiali. Incepand de la Bloxx, extraterestrul multiformic, electrizantul Soc-Bloc un Yeti futuristic, sau uriasul Granit, mica planeta cu forte gravitationales, ramanem la fel de captivati de incursiunile tuturor eroilor si alegem prin nenumarate variante de jocuri sa interactionam cu acestia.

 

Ca sa te joci cele mai frumoase jocuri cu ben 10 , intra AICI .  Distractie Placuta !

Cautari recente :
    jocuri cu ben ten omnivers , jocuri gratis cu ben 10 omniverse , jocuri cu ben ten omniverse