Intalnit in benzile desenate, carti de joc ori de colorat, in animatie sau jocuri cu Mickey Mouse este personajul atat de indragit de copiii de toate varstele, inca de la inceput, din 1928 cand a fost creat de catre celebrul regizor Walt Disney.

Soricelul jucaus imbracat cu pantaloni scurti rosii, galbeni sau verzi, devine faimos inca de la lansarea primului filmulet de animatie ”Plane Crazy”. Simbol al cinematografiei si culturii americane, Mickey Mouse devine de la personajul animat pe sticla sau in salile de cinematograf, la protagonistul jocurilor pentru copii online. Figura ce ani de zile a reprezentat studiourile Disney, cu scopul de a produce cat mai multe jocuri online, a fost preluat sub licenta, de Nintendo. In jocuri, Mickey apare alaturi de ”batrana” sa prietena, Minnie, binecunoscuta inca de pe vremea cand nu exista o realitate virtuala.

In 1950, mai multi surferi din California, din dorinta sa-si practice sportul preferat pe strada, au venit cu ideea atasarii unor roti din lemn sub placa de surf. Inca din anii 90, popularitatea skateboard-ului cunoaste o crestere substantiala iar incepand cu mileniul actual, captand interesul presei, se continua a se investi tot mai mult in locuri special amenajate pentru surferii uscatului.

Tinerii de toate varstele, captivati de faimoasa placa de skateboard, determina companiile de specialitate sa creeze noi jocuri online, adresate publicului larg.

O varianta de jocuri cu scheibord , ni-l readuce in prim plan pe noul Mickey, in masura sa-i atraga si pe tinerii de azi, fani ai eroilor generati de tehnologia cibernetica. Ne intrebam ce efect va lasa asupra ”tinerilor de moda veche”, soricelul trendy mai in forma ca oricand, capabil acum sa urmeze propriile instructiuni ale jucatorilor si sa se schimbe cu un singur click, de la soricelul amabil, la un Mickey distructiv.

Jocurile online, ii forteaza pe jucatori sa aleaga actiunile personajelor intruchipate si pentru asta, e nevoie pe langa o tastatura si un mouse, doar de un dram de atentie si un plus de imaginatie.

Ca sa te joci cele mai frumoase jocuri cu Mickey Mouse , intra AICI .  Distractie Placuta !

 

 

 

Cautari recente :
    mickey mouse , jocuri cu micky mause , bannere cu desene animate