Diniozaur distrugator

Diniozaur distrugator

Nume Joc:

Diniozaur distrugator

Desciere Joc:

Diniozaur distrugatorDistruge tot orasul deoarece acum te transformi intr-un dinozaur pus pe fapte mari. Ai grija deoarece inamicii vor incerca sa te distruga asa ca incearca sa te grabesti. Cu ajutorul tastelor tragi in omuleti si cladirile care iti aparn in cale.

Cautari recente :
    jocuri cu dinozaurul distrugator , dinozaurul distrugator , jocuri cu dinozauri distrugatori , jocuri dinozaurul distrugator , jocul dinozaurul distrugator , dinozauri jocuri , jocuri dinozauri distrugatori , jocuri cu dinozauri distrugator de masini gratis , jocuri cu dinozauri care distrug totul in cale , jocuri cu dinozaur distrugator
Diniozaur distrugator

Ce veti gasi pe jocurinoigratis.net

Va multumim ca ati intrat la noi pe site ! Aici nu numai ca va veti distra , dar veti gasi peste 2500 de jocuri online noi si gratis, care va vor ajuta sa invingeti plictiseala , vremea rea sau timpul greu si plictisitor de la birou. Va vom prezenta mai jos, cate-va categorii foarte populare de la noi de pe site : O categorie foarte cautata este cea de Jocuri logice , aici ai ocazia sa iti testezi abilitatile si cunostintele generale , sa iti dezvolti inteligenta si dexteritatea . Alta categorie este cea pentru copii, si anume Jocuri cu mario, Jocuri cu ben 10 mai avemJocuri cu lego sau Jocuri cu Sonic - aici te intalnesti cu eroii copilariei tale si cu personajele tale favorite din desene animate. Avem categorii si pentru pasionatii jocurilor cu masini, vei gasi la noi pe site Jocuri cu trenuri cu marfa , Jocuri cu tractoare cu cupa , Jocuri cu masini de curse iar pentru pasionatii de "artilerie grea ", avem Jocuri cu tiruri sau Jocuri cu masini . Pentru pasionatii de sport, la noi veti avea ocazia sa va jucati Jocuri cu skateboard , Jocuri cu sport sau chiar Jocuri cu stefania si sportacus . Speram ca vei gasi la noi pe site orice joc, ca te vei juca jocuri noi gratis, iti multumim ca ne-ai intrat pe site, si te mai asteptam ! Distractie placuta !