Explorand dimensiunea Gorm, descoperim ca aceasta, atat de diferita de lumea noastra preabinecunoscuta, exista inca de la inceputurile indepartate ale timpurilor. Alcatuita din 7 tipuri diferite de specii extraterestre, fiecare la randul ei este compusa din mai multe triburi.

Sub ochiul vigilent al batranului Sage, locuitorii bogatei insule Gorm, traiesc in pace si armonie. Gormitii de Aer, cele mai mici triburi de pe insula Gorm sunt creaturi cu cap de vultur, ce au puterea de a zbura. Gormitii din Padure, sunt creaturi prietenoase cu trupul din scoarta de copac si vita de vie. Gormitii Vulcan, monstri de foc, distructivi si agresivi, fara scrupule, nu sunt opriti de nimic in vederea atingerii propriilor interese. Maestri in manipulare si controlul mintii, au drept scop capturarea si subjugarea celorlalte triburi. Gormitii de Pamant sunt popoare cu trupul compus din piatra si noroi, cu un desavarsit cod al onoarei pe c

are il respecta cu strictete. Gormitii de Mare, o natiune ce traieste in apele marilor si oceanelor, egaleaza ca numar Gormitii de Foc, fapt ce nu-i impiedica sa solicite uneori ajutorul Supergormitilor.

Cunoscutele jocuri cu gormiti , isi au inceputul in pachetul de carti, copiii fiind interesati sa adune cat mai multe carti infatisand personaje diverse dar si sa obtina cat mai multe puncte. Apoi, mai evoluatele figurine translucide, multicolore, sunt miniaturi veritabile ale monstrilor adapostiti de insula Gorm, dorite si colectionate de copiii pasionati de creaturi extraterestre.

Mai apoi, in 2009, isi face aparitia pe micile ecrane, seria TV care, de-a lungul a 3 sezoane, satisface imaginatia micilor vizitatori de peste ocean, din Marea Britanie si Irlanda.

Ultima lansare o constituie armata gormitica ce populeaza spatiul online prin diferite jocuri strategice sau simple compozitii colorate. Primul videogame cu gormiti, lansat in 2010, este urmat si de o prima serie de gormiti pe DVD, in martie, 2011.

In jocul pe care sugestiv vi-l prezint, aveti posibilitate de a va dezvolta arta coloratului spre a deveni mai tarziu, creatori ai bunului gust. Alegeti-va personajul favorit iar mai apoi, lasati-va libera imaginatia! Mutati creionul cu mouse-ul, faceti click pe culoarea selectata, apoi reveniti cu creionul asupra desenului. Cu inca un click, faceti transferul de culoare. Pictati-va desenele, transformati-le apoi in creatii grozave ce le veti putea arata prietenilor. Asociati culorile in asa fel incat din monstri infricosatori sa obtineti mici monstruleti draguti, colorati de intreaga paleta online.

Mai multe jocuri cu Gormitii gasiti AICI .